Ook de Verkeersregelborden uit de Serie H van Gepal voldoen aan de geldende normen en eisen

Deze Verkeersregelbordenserie is zeer beperkt qua soorten maar kent heel veel uitvoeringen. Het gaat hier om de welbekende ‘Plaatsnaamborden’ die het begin of het einde van de bebouwde kom duiden. Bord H1 en H2 om precies te zijn. Bij het begin van de bebouwde kom wordt altijd een blauw bord met witte tekst geplaatst aan de rechterzijde van de weg. Op het bord prijkt de plaatsnaam van de betreffende bebouwde kom (H1). Tegelijk zult u komend vanuit de bebouwde kom op dezelfde locatie maar aan de linkerzijde van de weg een bijna identiek bord treffen. Zij het dat er in dit geval een rode balk diagonaal over de witte tekst geplaatst is waarmee het eind van de bebouwde kom is aangegeven (H2).

Alle Verkeersregelborden van Gepal voor alle voorkomende locaties
Alle Verkeersregelborden die voorkomen langs Nederlandse wegen en in Nederlandse gemeentes worden door Gepal gefabriceerd en geleverd. Desgewenst verzorgt Gepal ook maatwerkborden. Alle Gepal Verkeersregelborden zijn volledig reflecterend.

Verkeersregelborden van Gepal voor bedrijventerreinen en privéwegen

De Verkeersregelborden van Gepal kunnen ook worden ingezet op bedrijfsterreinen en privéwegen. Deze borden voldoen volledig aan de officiële regels voor deze borden.

Een RVV Verkeersregelbord van Gepal herkent u aan:

  • Bord met dubbel omgezette rand (DOR-bord)
  • Bord voorzien van Retroreflecterende-folie, gaat tot 20 jaar mee
  • De Gepal coderings- en originaliteitskenmerken
  • De milieuvriendelijke UV inkt die Gepal verwerkt.

Gepal RVV Verkeersborden zijn volledig gecertificeerd en vallen binnen de geldende normen en eisen

Gepal is volledig gecertificeerd voor alle door haar aangeboden diensten en producten. Al onze RVV Verkeersborden vallen volledig binnen de geldende normen en eisen (NEN-EN 12899 en NEN 3381: 2020 en CE-norm).

Wilt u meer weten, bestellen of nader kennismaken?

Bel: 078-62 93 900
Mail: info@gepal.nl

Serie H: Verkeersregelborden