Alle ‘overige RVV Gebods- en Verbodsborden’ van Gepal uit de Serie F voldoen aan de geldende normen en eisen

Deze overige Gebods- en Verbodsborden geven de geboden en verboden aan die niet binnen andere series vallen. Deze borden kunnen in diverse vormen voorkomen zoals rond en vierkant. Het bord F1 is een welbekend verbodsbord. Dit betreft een rond wit Verbodsbord met rode rand en een rode auto afgebeeld samen met een zwarte auto waarbij de rode auto in overtreding is. Verboden in te halen, is de welbekende betekenis van dit bord. Een ander bord, F5, uit deze serie, vierkant blauw en met twee tegenovergestelde pijlen betreft een Gebodsbord. De ene pijl is wit, de andere pijl is rood. Verkeer vanuit tegenovergestelde richting dan de witte pijl, dient het andere verkeer voor te laten gaan.

Overige RVV Gebods- en Verbodsborden van Gepal voor alle voorkomende locaties
Alle overige Gebods- en Verbodsborden die voorkomen langs Nederlandse wegen en in Nederlandse gemeentes worden door Gepal gefabriceerd en geleverd. Desgewenst verzorgt Gepal ook maatwerkborden. Alle Gepal overige Gebods- en Verbodsborden zijn volledig reflecterend.

Gebods- en Verbodsborden van Gepal voor bedrijventerreinen en privéwegen

De overige Gebods- en Verbodsborden van Gepal worden ook ingezet op bedrijfsterreinen en privéwegen. Deze borden voldoen volledig aan de officiële regels voor deze borden.

Een RVV Verkeersbord van Gepal herkent u aan:

  • Bord met dubbel omgezette rand (DOR-bord)
  • Bord voorzien van Retroreflecterende-folie, gaat tot 20 jaar mee
  • De Gepal coderings- en originaliteitskenmerken
  • De milieuvriendelijke UV inkt die Gepal verwerkt.

Gepal RVV Verkeersborden zijn volledig gecertificeerd en vallen binnen de geldende normen en eisen

Gepal is volledig gecertificeerd voor alle door haar aangeboden diensten en producten. Al onze RVV Verkeersborden vallen volledig binnen de geldende normen en eisen (NEN-EN 12899 en NEN 3381: 2020 en CE-norm).

Wilt u meer weten, bestellen of nader kennismaken?

Bel: 078-62 93 900
Mail: info@gepal.nl

Serie F: Overige Gebods- en Verbodsborden