Over Gepal Verkeersborden & Wegbebakening

Gepal is goed in RVV Verkeersborden, bebording en verkeersgeleiding

Gepal is een vertrouwde en bekende producent van Verkeersborden en Wegbebakening
Het bedrijf biedt u meer dan 85 jaar (sinds 1932) ervaring in de ontwikkeling en productie van Verkeersborden en verkeersgeleiding. Hiernaast biedt Gepal u een brede keus in straatnaamborden en huisnummers/huisnummerborden. Dit alles volledig binnen de geldende normen en eisen. Gepal is volledig gecertificeerd voor alle door haar aangeboden diensten en producten.

Wij servicen onze klanten met kennis van Verkeersborden en Wegbebakening

Als je als bedrijf al bijna 90 jaar meedraait in een branche weet je hoe de hazen lopen. Sterker nog: dan kun je hen de weg wijzen en dat is precies wat wij doen. Als klant mag u rekenen op de inzet van onze kennis en het gemak van alle ervaring. Daarnaast leveren wij alle benodigde accessoires. Zo staan wij klanten terzijde in het compleet ontzorgen van hun en daarmee ook onze projecten.

Gepal RVV Verkeersborden zijn volledig gecertificeerd en vallen binnen de geldende normen en eisen

Gepal is volledig gecertificeerd voor alle door haar aangeboden diensten en producten. Al onze RVV Verkeersborden vallen volledig binnen de geldende normen en eisen (NEN-EN 12899 en NEN 3381: 2020 en CE-norm).

Stilstand is achteruitgang; dus dat beperken we tot een minimum
Wij beseffen hoe bijzonder het is dat wij u en honderdduizenden verkeersdeelnemers dagelijks de weg mogen wijzen, begeleiden, attenderen, waarschuwen en meer via onze Verkeersborden en Verkeersbegeleiding. Heel soms staan we daar zelfs eventjes bij stil maar niet te lang want dat strookt totaal niet met het doel van de borden die wij maken. Die staan er ter bevordering van uw en onze veiligheid én voor een vlotte doorstroming.

Duidelijk verwijzen is ons werk; ook op deze site
Dagelijks wijzen onze Verkeersborden, Informatieborden en Waarschuwingsborden mensen op vele manieren de weg door heel Nederland. Wij hopen dat u ook op deze website snel kunt vinden wat u zoekt. Mocht u het product van uw keuze niet direct kunnen vinden? Voer dan rechtsboven in uw scherm bij het vergrootglas het product in dat u zoekt, al dan niet met codes of normering en als wij het product leveren, wordt u keurig verwezen. Gepal wijst u graag de weg! Ook voor een snelle en praktische oplossing van uw vragen of wensen. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen.

‘Dagelijks wijzen verkeersborden en informatieborden van Gepal honderdduizenden mensen de weg door heel Nederland’