Gepal RVV Verkeerszuilen zijn er in diverse uitvoeringen

Gepal fabriceert en levert diverse Verkeerszuilen inclusief bebording en montagemateriaal
Verkeerszuilen zijn er in diverse uitvoeringen. Deze zijn opgenomen onder de officiële benaming Verkeerszuilen uit de BB-serie. Naast de bekende wit-zwarte (BB21) en gele (BB22) zuilen leveren wij natuurlijk ook andere kleuren als een bedrijf of gemeente daarvoor kiest.

Ook beheerders van bedrijventerreinen en privéterreinen waar Verkeerszuilen gewenst zijn, weten ons te vinden. Alle Gepal-Verkeerszuilen zijn volledig reflecterend en duurzaam en voldoen aan de norm: NEN-EN12899 en NEN 3381:2020.

Een Verkeerszuil is veelal een drager van een Verkeersbord

Zo kan een Verkeerszuil de verplichte rijrichting aangeven
Verkeerszuilen worden vaak geplaatst op en om vluchtheuvels, rotondes. Veelal duiden zij dan ook verplichte rijrichtingen aan. Gepal fabriceert en levert zowel de Verkeerszuilen als de benodigde verkeersbordenpalen, Verkeersborden plus de montagematerialen en alle overige toebehoren. De bijbehorende kappen zijn er in diverse uitvoeringen zodat onze zuilen op alle standaard flespalen en buispalen gemonteerd kunnen worden.

Verkeerszuilen met reflectie-striping attenderen op bijzonderheden

Zo kan een reflecterende Verkeerszuil een object duiden op een slecht verlichte locatie
De reflecterende Verkeerszuilen waarschuwen verkeersdeelnemers voor objecten of veranderende verkeerssituaties. Reflecterende Verkeerszuilen zijn voorzien van rood-witte striping of zwart-witte striping.

Gepal Verkeerszuilen zijn volledig gecertificeerd en vallen binnen de geldende normen en eisen

Gepal is gecertificeerd voor alle door haar aangeboden diensten en producten. Al onze Verkeerszuilen in de BB-serie vallen volledig binnen de geldende normen en eisen (NEN-EN 12899 en NEN 3381: 2020 en CE-norm).

Hieronder een overzicht van de Gepal Verkeerszuilen:

Gepal levert ook diverse bevestigingsmaterialen en -mogelijkheden.

Wilt u meer weten of nader kennismaken?
bel: 078-62 93 900 
mail: info@gepal.nl 

Serie Verkeerszuilen